La proposta de l’Ajuntament de Santa Pola per a l’adequació de l’Av. Blasco Ibáñez ha sigut seleccionada per la Generalitat Valenciana en el seu programa “Reconstruïm Pobles”.

L’actuació proposada des de la Regidoria d’Infraestructures i Medi ambient consisteix en la renaturalització de les esplanades de formigó que es troben a l’entrada de Gran Platja a l’altura dels carrers Catral, Monòver, Almoradí i Bisbe Bascuñana; aquestes esplanades, antiestètiques i deteriorades es convertiran en parcs integrats a la platja dissenyats de manera que actuen com a Drenatges Urbans Sostenibles, ajudant a controlar les inundacions de la zona després dels temporals cada vegada més habituals i destructius que estem patint al Mediterrani.

Aquesta actuació, la primera d’aquest tipus que s’ha realitzat en el nostre municipi, estableix les bases de la política de la Regidoria d’Infraestructures i Medi ambient en matèria de desenvolupament de la infraestructura verda i l’adaptació del litoral al canvi climàtic. Aquest projecte s’uneix a altres iniciatives d’aquesta regidoria com ara la participació en els projectes Europeus Health&Greenspaces, Urban GreenUp, la implantació de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics o la reducció del consum energètic municipal.

L’import total d’aquestes actuacions és de 249.496,92€ i serà totalment finançat per Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies