El X Tapeix 2019 ja ha arribat a la seua fi, amb una durada des del 15 de febrer al 10 de març, cada restaurant ha participat amb dues tapes, una d’elles basada en el Peix de Santa Pola i una altra lliure. En total s’han repartit 2.500 fullets i 100 cartells entre els establiments participants, sent destacable que va caldre tornar a imprimir fullets a meitat de l’edició pel bon acolliment del concurs entre els usuaris.

En aquesta edició també s’ha incrementat la participació de sopars per a 2 persones, ja que l’aplicació Rutappa s’ha descarregat un total de 286 vegades, i l’han usada 99 persones per a votar, un 30% més que l’any passat.

Només un percentatge dels clients que participen en el tapeix entreguen el seu fullet amb els 8 segells mínims exigits en les bases, s’estima que la participació en aquesta edició podria estar sobre les 2.200 persones. La fórmula de 8 tapes consumides per a poder optar als premis ha funcionat perfectament, i l’aplicació ha tingut bastant repercussió, però els usuaris continuen preferint la fórmula tradicional de fullet i segells.

S’han sortejat 14 sopars per a 2 persones (una per establiment) entre els participants (aplicació i fullet). Com a novetat, enguany es regalaran paquets de reclams turístics a aquelles persones que han completat el Tapeix.

Les 10 tapes més votades en aquest Tapeix han sigut les de Meson Moniato’s i Casa Rico. De manera que Meson Moniato’s ostenta la primera i segona posició i Casa Rico la tercera. Cal destacar que algunes tapes, com el Lluç amb cremós de coco, de Tapería La Fábrica, i la Sea Piola Lasanya, de Good Mood, han obtingut més d’un 4 sobre 5.

Més informació: http://www.turismosantapola.es/sp/web_php/index.php?contenido=esdev&idEsdev=531

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies