El pròxim 12 d’abril Santa Pola acull per segon any consecutiu l’esdeveniment “Focus Pyme” i Emprenedoria Baix Vinalopó 2019, en el qual emprenedors i professionals del sector del turisme i la gastronomia mostraran com han sabut desenvolupar-se en les seues àrees de treball per a aconseguir les seues metes professionals.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura, en horari de 9.30 a 13.30 hores i l’entrada és gratuïta, però aquells que vulguen inscriure’s poden fer-ho en www.focuspyme.com. L’objectiu és conéixer les innovacions realitzades en el sector gastronòmic, però també millorar l’experiència del client i enriquir l’oferta turística des del punt de vista de la gestió hotelera i la gastronomia.

L’obertura de l’esdeveniment serà a les 9.30 hores, per a donar pas a les 10.00 a una Taula Redona que la seua temàtica és “Com millorar l’experiència del client en el sector turístic”, després d’ella tindrà lloc una segona taula redona, sobre “Com generar valor a través de la innovació en productes gastronòmics”. De 12.00 a 12.30 serà el Networking Café i de 12.30 a tancament de la jornada tindrà lloc el Plenari “Creativitat i avantguarda en productes tradicionals”, impartit pel xef pastisser Daniel Álvarez, propietari de la pastisseria Dalua i actualment participa com a jurat en el programa de Quatre “Bake Off”.

En aquesta jornada es comptarà amb ponents procedents de la Confraria de Pescadors de Santa Pola, de Vitalgrana i experts en hotels, restaurants i l’ús de la botànica en la cocteleria.

El regidor de l’àrea d’Emprén, Samuel Ortiz, ha volgut agrair “a tots els participants i organitzadors, i des de Santa Pola al servei Emprén, que aquestes jornades es tornen a celebrar a Santa Pola. Aquest Focus advoca per impulsar una estratègia econòmica innovadora basada en el comerç local, la gastronomia i el turisme. Totes aquestes activitats i esdeveniments que s’estan realitzant en el nostre municipi puguen culminar en la realització d’una Fira Gastronòmica pròpia que pose en valor a l’hostaleria de Santa Pola.”

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies